Cautare

667 de rezultate pentru "crts tg mures" (6.78 secunde)
pandante si cercei din moldavit, inele din argint cu ametist, amoniti, calcedonia Uruguay, labradorit, lidit (jasp negru sau piatra de incercare a aurului) - de pe Mures.
Presedintele UDMR Mures, deputatul Kelemen Attila, a declarat, in legatura cu acelasi subiect, ca nu aceasta este calea de rezolvare a problemei obtinerii autonomiei.
La aceasta categorie au mai fost nominalizati si Marius Manole, pentru rolul Povestitorul din spectacolul "Doua loturi", la Teatrul National Bucuresti, Banyai Kelemen Barna, pentru rolul Florin din spectacolul "Bezna de mina", la Teatrul National din Targu Mures - Compania "Tompa Miklos".
Acesta este scopul comun al tuturor, si eu cred ca in perioada urmatoare va trebui sa avem intelegerea sa avem mai putine talk-showuri, mai putine declaratii de presa, mai putine mesaje prin presa si mai multa concentrare asupra acestor obligatii care ne stau in fata", a declarat Bórbely la Targu Mures.
Reprezentantii Consiliului National Secuiesc au inceput de ieri sa distribuie in cutiile postale ale locuitorilor din judetele Harghita, Covasna si Mures 50.000 de fluturasi, pentru a anunta organizarea Marii Adunari Secuiesti din 15 martie, la Odorheiu Secuiesc.
In acelasi timp, reprezentantii PIN i-au solicitat ministrului de Interne Vasile Blaga sa interzica manifestarile CNS din 15 martie si "sa demareze o ancheta cu privire la materialele distribuite locuitorilor din judetele Covasna, Harghita si Mures".
Orban a enumerat printre aceste erori pe primarul din Targu Mures, Dorin Florea, pe Solomon, "manelistul-sef din Banie", si pe fostul PN¥CD Bogdan Cantaragiu.
Salonul de Carte Bookfest are editii locale in Timisoara, Cluj-Napoca, Tirgu Mures, Iasi, Brasov si o alta editie internationala la Chisinau.
Alba, Bihor sau Mures. Figuri proeminente ale celor doua partide nu au ezitat sa faca declaratii dure la adresa partenerilor.
Purtatorul de cuvant al PSD Mures, senatorul Cristian Radu Georgescu, a declarat ca partidul poate scoate alt gen de persoane in fata decat Marian Vanghelie, care "cadreaza foarte mult pe profilul lui Basescu".
Iar pentru faptul ca, in cel putin trei judete, anume Alba, Bihor si Mures, sunt probleme de functionare in Alianta D.A., cred ca in aceste cazuri ambele partide sunt de vina pentru aceste situa-tii", a spus Olteanu.
Liderul PD Emil Boc a declarat sambata la Targu Mures ca excesele UDMR si ale unor lideri ai acestei formatiuni nu pot fi tolerate, acuzand "presiunile" in plan extern pe care le face UDMR pentru adoptarea Statutului minoritatilor.
Vicepresedintele executiv al UDMR, Borbely Laszlo, a declarat ieri la Targu Mures ca UDMR este interesata sa preia ministerul care va fi creat prin reorganizarea MIE, ce isi va pierde rolul dupa integrarea Romaniei in UE.
la jumatatea lunii octombrie a acestui an, Biserica Adventista de Ziua a Saptea si Asociatia pentru Suport si Initiativa si-au anuntat public parteneriatul in vederea infiintarii unui spital la standarde occidentale, in centrul tarii, la Tirgu Mures.
Adunarea Nationala proclama indeosebi dreptul inalienabil al natiunii romane la intreg Banatul, cuprins intre raurile Mures, Tisa si Dunare. II.
Ocuparea Balconului Operei din Timisoara, pe 20 decembrie 1989, de catre multimea de demonstranti, revolta populatiei Aradului, precum si constituirea Frontului De¬mocrat Roman (FDR) la Timisoara, mai apoi si la Arad, precum si lansarea Proclamatiei FDR, reprezinta triumful de inceput al unui proces revolutionar ce avea sa fie continuat prin revoltele de la Cluj-Napoca, Sibiu, Brasov, Targu-Mures, Bucuresti etc.
Astfel, liderul filialei din Cluj, deputatul Petru Calian, a spus ca "PC nu a fost niciodata privit ca un partener la guvernare, ci ca un partid de opozitie", si conservatorii din Mures, care spun ca in teritoriu Coalitia nu mai functioneaza.
La Targu Mures, numarul total al ranitilor pana in 22 Decembrie 1989 a fost de 73, iar 7 persoane au decedat in cadrul altercatiilor dintre organele de ordine si demonstranti.
- Mures News titreaza: Raed Arafat, la un pas sa piarda o lupta importanta cu fumatorii! Comisia de sanatate a Camerei a respins proiectul USR pentru extinderea definitiei fumatului la vapat, motivand ca nu exista dovezi ca acesta ar produce efecte similare fumatului pasiv.
Sunt absolut convins ca este vorba despre perioada in care mi-am satisfacut stagiul militar obligatoriu la Batalionul Trupelor de Securitate de la Targu Mures, intre 1984 si 1985.
google-analytics.com